Mer information

En trerumslägenhet och en enrumslägenhet på strandpromenaden mitt i Marbella med strålande utsikt över Medelhavet och småbåtshamnen.
Trerumslägenheten är på totalt 111 kvm inklusive stor terrass och boytan är ca 90 kvm. Två toaletter och två duschar samt kök, vardagsrum och två sovrum. Terrassen har en soffdel och en matplats.
Lägenheten är utrustad med AC /värmepump i alla rum, golvvärme i duschar och toaletter. Tvättmaskin och diskmaskin samt internationella och svenska TV- kanaler och Wi-Fi. I köket finns det rikligt med utrustning.

Enrumslägenheten är på ca 00 kvm och har en mindre balkong där man kan få en glimt av havet på ena sidan. 

Fastigheten byggdes år 1985. Man försökte då blicka in i framtiden och föreställa sig hur det skulle se ut år 2000 (därav fastighetens namn Edificio Marbella 2000). Detta märks främst i entrén och i korridorerna. Fastigheten ligger vid den välkända strandpromenaden Avenida Duque de Ahumada och har utsikt över småbåtshamnen och en badstrand.
Ingången är bemannad 24 timmar och huset är kameraövervakat. Grindar och staket omgärdar huset.
Det finns pool och solstolar på taket med fantastisk utsikt och en annan pool mellan huskropparna.

ALLT FINNS I NÄRHETEN

Barer och restauranger för frukost, lunch och middag finns på nedre botten i fastigheten, en hisstur och man är framme, eller så beställer man och får det levererat till dörren.
På tre minuters promenad hittar man uthyrning av båt eller vattenskoter och kan boka en fisketur. Sommartid går färjan från piren framför huset till Puerto Banus.
www.nauticamarbella.com www.valmarfishingtours.com
www.fly-blue.com
Apotek, bankomater, bageri, kemtvätt, livsmedelsaffärer och många restauranger finns också i närheten.
På måndagar är det marknad i Marbella ovanför monumentet vid infarten norrifrån. Gamla stan med dess charmiga gränder ligger en kort promenad bort med Apelsintorget i mitten. Där njuter man gärna en drink eller kaffe men man bör undvika restaurangerna där som är rena turistfällorna.
Det finns många golfbanor i närheten, och vill man göra en utflykt ligger Gibraltar åt sydväst. Man kan även göra en utflykt till Marocko med färja. Österut ligger Malaga stad som har mycket att erbjuda.